Sunday, 1 November 2015

Segmen: Join Bloglist Ain bulan Nov - Dis!!!


Alhamdulillah, dah berjumpa November 2015 hari ni.
Permulaan November dengan menjoinkan diri dalam segmen kawan-kawan alam maya.

Untuk segmen ni last, 5 November 2015. 
sila klik banner yang comei kat atas tu, untuk join sama.

bagi segmen ini Fiefi nak tag 1. Fifi Fizah, eh eh..nama kita lebih kurang je ye=) hihi

7 comments:

  1. selamat bersegmen..tq tag fizah.. ^_^

    ReplyDelete
  2. salam.. hye fifie.. mera pn join segmen yg sama.. done follow fifie. :D

    ReplyDelete
  3. jom join segmen Be On Fixqrimalek's Bloglist di blog saya. syarat nye senang sahaja. jom ye
    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. Good luck..

    Jemput datang ke blog..

    http://mimirheem.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sebab join segmen Ain :)
    Link blog awak sudah senarai di bloglist 1, belah kanan ye.
    http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2015/11/list-nama-yang-join-segmen-join.html

    ReplyDelete

6 Manfaat Vitalea Iron Formula Shaklee Yang Super Wow!

Vitalea Iron Formula Shaklee adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia iaitu pada tahun 1915 . Wow, cuba kira dah berapa...